Schooltoneel De klus van Sus

Vrijdag 26 januari (19.00 u.) en zaterdag 27 januari (19.00 u.) zijn helaas uitverkocht, maar jullie zijn meer dan welkom op zondag!

Reeds meer dan een jaar werken een groep leerlingen en leerkrachten van onze school met vereende artistieke krachten aan een ambitieuze klus, De klus van Sus. In een potpourri van toneelspel, poëzie, muziek, zang, dans en plastische kunst vertellen zij graag naar het model van het Griekse epos van de antieke dichter Homeros het verhaal van koning Odysseus. Na de oorlog om Troje beleefde hij op zijn terugkeer naar huis wonderlijke en hachelijke avonturen. Bij zijn thuiskomst wachtte hem nog een verrassing. Wie zich graag laat verrassen door de muzische talenten van onze school, is welkom op onze voorstelling van vrijdag 26 januari (19.00 u.), zaterdag 27 januari (19.00 u.) en zondag 28 januari (14.00 u.) in de sporthal van het SPT.  De klus van Sus, gebotst, geklotst, geklutst, geblutst bezorgt alle mensen tussen 12 en 102 jaar ongetwijfeld een amusante namiddag of avond !

Kaarten kosten 5 euro (tot en met 18 jaar) of 7 euro (vanaf 19 jaar) en kunnen met het formulier hieronder besteld worden. De kaarten moeten worden betaald op rekeningnummer BE19 7333 4441 6112 op naam van KOBART vzw SPT met vermelding van 'De klus van Sus' en uw naam. U krijgt een bevestiging van reservatie en de kaarten liggen klaar aan de inkom als de betaling in orde is. Opgelet, de bestelling is enkel afgerond als de betaling gebeurd is!