Wegwijzer

maandag 25 maart

- Rapport 6

- 8.30 u. – 10.10 u.: 2GL: PW Grieks

- NM: 2de jaar: toneel (België ondertiteld/La Belgique sous-titrée (Bronks))

dinsdag 26 maart

- 8.30 u. – 10.10 u.: 5LAWI, WEWI: deelproefwerk wiskunde

- 11.15 u.: 3WEb: STEM-project II (slotdeel)

- 12.05 u. – 13.10 u.: leerlingenraad 2de graad

- 14.05 u.: 3WEc: STEM-project II (slotdeel)

- 19.00 u.: informatieavond nieuwe leerlingen

woensdag 27 maart

- 1ste graad: start proefwerken

- 3GLLA, 4HUa: deelproefwerk Frans mondeling

- 8.30 u.: 3WEa: STEM-project II (slotdeel)

donderdag 28 maart

- 4GLLA, 4WEc: deelproefwerk Frans mondeling

vrijdag 29 maart

- 4WEa: deelproefwerk Frans mondeling

- 3WEa: medisch onderzoek

Mededelingen

Informatieavond

Dinsdag organiseren we onze eerste informatieavond voor nieuwe leerlingen (op maandag 29 april volgt er nog één). Neem alle persoonlijke spullen uit de klas mee naar huis, de “verloren” voorwerpen breng je naar het leerlingenonthaal, kasten, vensterbanken en ruimte achter de radiatoren moeten ook opgeruimd worden …

Lege brooddozen, sportzakken etc. die maandagavond nog achterblijven in de gangen of rond de speelplaats worden verwijderd.

Leerlingen in D-gang

Enkele weken beslisten we dat de D-gang tijdens de pauzes zou opengesteld worden. We spraken af dat de algemene regels in verband met gsm-gebruik en eten geldig bleven. Helaas zijn er te veel leerlingen die de afspraken niet respecteren, er blijft te veel afval rondslingeren en we merken vormen van vandalisme op. Daarom werd beslist dat leerlingen tijdens de pauzes geen gebruik meer mogen maken van de D-gang.

Informatieavonden - affiches Lentefeesten digitaal delen

Met de affiche willen we zoveel mogelijk jongeren en hun ouders uitnodigen voor onze opendeurdag. We zullen alle leerlingen een affiche bezorgen en we hopen dat iedereen ze op een zichtbare plaats uithangt. Wie thuis geen zichtbaar raam heeft, kan de affiche ook op een andere goed zichtbare plaats ophangen (vb. grootouders, oude basisschool, bakker …). Ook dit jaar vragen we de leerlingen om een selfie te maken met de uitgehangen foto en die foto via instagram, facebook (of…) te delen en te koppelen aan #affichespt en #graagnaarschool. We verloten driemaal (net voor de paasvakantie, net na de paasvakantie en op 24 april) een bon van € 25.

We lieten ook 200 A2 affiches drukken. Leerlingen die daar plaats voor hebben, kunnen zulke grotere affiche op het onthaal ophalen.