7 september 2020

Beste ouders

 

  • Mogen we met aandrang vragen om niet tussen de klasrijen op de speelplaats te staan wanneer u de kinderen (lagere school) komt ophalen a.u.b.?

Leerkrachten hebben geen overzicht meer welke kinderen reeds opgehaald werden en wie ze naar de rij van de nabewaking moeten brengen.

Ouders van kinderen van de lagere school mogen op de speelplaats van het middelbaar of achter de lijn op de speelplaats aan de kant van de Hogestraat wachten tot de klas van hun kind naar buiten komt.

 

  • Er MAG weer getrakteerd worden op school als er kinderen (lagere school) jarig zijn! Let wel dat dit voorverpakte zaken moeten zijn (geen chips!!).

 

  • Op vrijdag 11 september zullen de klasfoto’s gemaakt worden.

 

  • Ouders die moeite hebben om de brieven die zij van de school meekrijgen te begrijpen, zijn iedere woensdagochtend van 8.30u. tot 9.20u. welkom in de refter van de lagere school.

Juf Ann Van Echelpoel zal u hier dan bij begeleiden.

Mogen we wel vragen een mondmasker te dragen a.u.b.?

 

 

Agenda

Dinsdag 8 september:

Zwemmen voor klassen 2C, 1A, 1C en 4B

 

Woensdag 9 september:

Zwemmen voor klassen 2B en 2A

 

Donderdag 10 september:

Zwemmen voor klassen 6A, 5D, 5C en 4A

 

Vrijdag 11 september: Klasfoto’s

 

Schaaknieuws

Vandaag werd de inschrijvingsbrief voor schaken op onze school uitgedeeld. Je kan je inschrijven om te schaken tijdens 1 middag en/of op vrijdag na school. Je kan ook vrijblijvend een schaak-T-shirt (met ons eigen schaaklogo op!) en/of schaakmateriaal bestellen. Schrijf zo snel mogelijk in. Zeker voor 18 september. In de week van 21 september starten de schaaklessen voor iedereen. Vragen? schoolschaak@sint-pietersinstituut.be

Wil je naar een echte schaakclub? Neem eens een kijkje op www.jsturnhout.be

 

Familienieuws

Op 6 september overleed de heer Jos Eeckhout, schoonvader van juf Natasja (6D). Wij wensen de hele familie veel sterkte toe met dit verlies.

 

Wij wensen u allen een aangename werkweek.

Tot volgende nieuwsbrief op maandag 14 september.

Directie en personeel van het Sint-Pietersinstituut.