4 januari 2021

Beste ouders

  • Onze eerste nieuwsbrief van 2021 beginnen we uiteraard met de allerbeste wensen aan jullie allemaal! Wij hopen dat dit jaar ons weer naar een leven zonder corona leidt. Een leven waarin we terug meer contact met elkaar mogen hebben en ook buiten onze gezinsbubbel weer kunnen genieten.

 

  • Vandaag hebben we weer heel wat startertjes in onze school. In de vlinderklas verwelkomen we Carina Jit, Mari Kazaryan, Sofia Nemsdael en Thieu Van Praet.

In de muisjesklas maken Rebeca Antal, Laura Bocanci, Adam Deroui, Wout Dom en Ward Meuws hun intrede.

Wij hopen dat al deze kinderen en hun ouders zich snel thuis voelen in de klas en op onze school.

 

  • Nieuws van de ouderraad:

 

Vanuit de ouderraad wensen we iedereen het allerbeste voor 2021.

Je hebt 365 kansen om er een mooie dag van te maken.

Graag willen we jullie ook op de hoogte brengen dat onze SPT ouderraad-facebookpagina (tijdelijk) onbereikbaar is. We hebben voor de vakantie enkele berichtjes mogen ontvangen, maar kunnen deze jammer genoeg niet lezen. Heb je iets belangrijks of dringends te melden, dan kan dat nog steeds op ons e-mailadres ouderraadspt@hotmail.com.

We herinneren u er graag nog even aan dat onze textielinzameling start op woensdag. Er zal een pijl staan die de verzamelplaats aanwijst.

 

  • Meester Dirk (4B) en juf Lieselotte (olifantenklas) zijn afwezig. Juf Caroline Claessens vervangt in klas 4B en juf Anke Van den Bergh in de olifantenklas.

 

  • De werken aan de toiletten zouden tegen 15 januari klaar moeten zijn. We moeten ons dus nog een kleine 2 weken behelpen met de containers.

Vanaf 15 februari beginnen de werken aan de (groene) speelplaats. Deze zouden tegen begin mei ’21 klaar moeten zijn.

 

  • Tijdens de adventsperiode haalden we heel wat voedsel op voor de vierde wereld. Het bedrijf Smurfitt Kappa hielp en schonk ons ook 50 voedselpakketten om uit te delen.

Hartelijk dank aan iedereen die mee hielp om vele gezinnen een extraatje te kunnen geven in moeilijke tijden.

 

 

 

Agenda

Donderdag 7 januari: vaccinatie leerlingen 5de leerjaar

Zwem- en schaaklessen gaan nog niet terug van start.

Vrije dagen van het tweede trimester:

  • maandag 25 januari 2021: lokale verlofdag
  • krokusvakantie van maandag 15 tot en met zondag 21 februari 2021

 

Familienieuws

Op 21 december overleed mevrouw Anny Bols, schoonmoeder van juf Wendy (middagmoeder lagere school). Wij wensen haar en de familie veel sterkte toe.

Op 26 december is Mell Remeysen, een zusje voor Domien (kikkerklas) geboren. Onze hartelijke gelukwensen aan de grote broer, mama en papa!

Op 1 januari is juf Kristel (turnjuf) grootmoeder geworden van een flinke kleinzoon, Charlie. Ook haar en de hele familie wensen wij van harte proficiat!

 

 

Wij wensen u allen een mooie werkweek!

Tot volgende nieuwsbrief op maandag 11 januari.

Directie en personeel van het Sint-Pietersinstituut.