27 januari 2020

Beste ouders

 

  • We doen nogmaals een warme oproep om in te schrijven voor de quiz van zaterdag 15 februari! Extra inschrijvingsformulieren kunnen nog steeds bekomen worden op het secretariaat of u kan inschrijven via ouderraadspt@hotmail.com.

 

  • Juf Ingrid (lieveheersbeestjesklas + beleidsondersteuning) zal voor de rest van dit schooljaar afwezig zijn aangezien zij moet herstellen na een heelkundige ingreep. Dit brengt enkele wijzigingen met zich mee in de kleuterschool:

Juf Charlotte zal vanaf nu voltijds juf zijn van de lieveheersbeestjesklas. Juf Lieselotte (olifantenklas) zal juf Ingrid vervangen als beleidsondersteuner. Daarom zal zij vanaf nu parttime juf van de olifantenklas blijven, maar ook parttime de beleidsondersteuning voor haar rekening nemen.

Op de dagen dat juf Lieselotte niet in de klas staat, zal juf Ine Geers de olifantenklas voor haar rekening nemen vanaf dinsdag 4 februari. Ook neemt juf Ine de turnuren die juf Charlotte oorspronkelijk had over.

Wij heten juf Ine van harte welkom op onze school en wensen juf Ingrid een spoedig herstel toe!

 

  • Zoals vorige week reeds vermeld zal meester Arnt nog een tijdje afwezig zijn.
    Juf Magalie neemt zijn plaats in 6B in, en juf Rani zal vanaf morgen iedere dinsdag in klas 3A staan. Beiden zullen ze ook een stuk zorg voor hun rekening nemen.

Ook juf Rani wensen we van harte welkom op onze school!

 

Oproep

Heeft er iemand van de kleuters nog een meisjesjasje van Frozen met een bontkraagje en een metaalblauw riempje?

Dit jasje blijkt in de kleuterschool per ongeluk verwisseld te zijn. Ouders merkten dit aan de maat van het jasje. Wilt u daarom even nakijken of de maat van het jasje overeenkomt met deze van uw kleuter aub? Indien u het verkeerde jasje zou hebben, kan dit omgewisseld worden in de giraffenklas.

 

Agenda

dinsdag 28 januari:

  • zwemmen voor klassen 2B, 4D, 1D en 3B
  • rondleiding HT²O-campus voor klas 6B

woensdag 29 januari:

  • fruitdag in de kleuterschool
  • zwemmen voor klassen 1A en 4C

donderdag 30 januari:

  • zwemmen voor klassen 2D, 5A, 3D en 5B

vrijdag 31 januari: schaken

 

maandag 3 februari: LOKALE VERLOFDAG!

 

Familienieuws

Op 22 januari is de heer Eric Van de Vliet, grootvader van Lenne (3C) en Tijl (5D) Wens overleden. Op 23 januari is ook mevrouw Simonne Wuyts, grootmoeder van Kaat (1B) , Lies (3C) en Nore (5B) Van Beeck overleden.
Wij wensen beide families veel sterkte toe.

 

Wij wensen u allen een mooie werkweek!
Tot volgende nieuwsbrief op dinsdag 4 februari.
Directie en personeel van het Sint-Pietersinstituut.