26 januari 2021

Beste ouders

 

  • Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van het verlengde weekend!

 

  • We roepen alle ouders op om broertjes en zusjes die volgend schooljaar op onze school starten, in te komen schrijven vóór 15 februari 2020. U kan hiervoor een afspraak maken via 014/63.99.22 of via basisschool@sint-pietersinstituut.be.

Indien u dit niet doet, zal u uw kind moeten aanmelden via het aanmeldingssysteem van Stad Turnhout en verliest u uw voorrangsrecht.

 

  • Volgens de nieuwe coronamaatregelen moeten alle leerlingen van het 5de en 6de leerjaar gedurende 2 weken uit voorzorg een mondmasker dragen zodra een leerling of leraar in quarantaine moet. Mogen wij daarom vragen aan alle kinderen van het 5de en 6de leerjaar preventief een mondmasker mee te geven in de boekentas a.u.b.? Eventueel in een enveloppe of een vershoudzakje, zodat dit proper blijft.

 

  • Onze school heeft beslist om tijdens de busritten van en naar het zwembad alle kinderen (van 1stee.m. 6de leerjaar!) een mondmasker te laten dragen. Zo verkleinen we het risico op besmetting weer een beetje omdat er tijdens die busrit toch 2 klasbubbels samen in een kleine ruimte zitten. Het is mogelijk dat men in het kort beslist op het overlegcomité om de zwemlessen toch terug af te schaffen. Wij zullen u dan uiteraard op de hoogte brengen.

 

Oproep

De kleuterjuffen doen een oproep voor reservekledij maat 122-128. Indien u hiermee kan helpen, mag u dit met uw kind mee naar school geven a.u.b.

Hartelijk dank.

 

Agenda

Dinsdag 26 januari:

  • Medisch onderzoek 1ste leerjaar
  • Zwemmen voor klassen 1B, 3C, 3B en 4C

Woensdag 27 januari: zwemmen voor klassen 4D en 3D

Donderdag 28 januari:

  • Zwemmen voor klassen 5B, 3A, 5A en 2D

 

Wij wensen u allen een aangename werkweek toe.

Tot volgende nieuwsbrief op maandag 1 februari 2021.

Directie en personeelsleden van het Sint-Pietersinstituut.