1 februari 2021

Beste ouders

 

  • Vandaag starten er weer enkele peutertjes op onze school. We mogen Mohammed Al Tameemi verwelkomen in de muisjesklas. Philippe Cîrdei, Wout Van Aken en Oliver Van Gompel maken hun intrede in de vlinderklas.

We hopen dat deze kinderen en hun ouders zich snel thuis voelen op onze school.

 

  • Weer een heleboel ouders maken ’s ochtends de doorsteek van de Jubileumlaan over onze speelplaats naar de ingang van de kleuterschool in de Hogestraat.

Wij moeten in deze tijden ouders echt zo veel mogelijk van de speelplaats houden. Mogen we daarom vragen hier rekening mee te houden a.u.b.? U kan eventueel parkeren aan Chiro Vonk of aan de Bioplanet en een stukje te voet komen.

 

  • Ouders die kinderen te laat naar school brengen, zullen hun kleuter aan de voordeur moeten afgeven. Kleuters mogen niet meer zelf naar de klas worden gebracht door ouders. U zal aan de voordeur moeten aanbellen, en een collega zal uw kind begeleiden naar de klas.

Enkel indien u een afspraak heeft zal de toegang tot onze gebouwen toegestaan worden.

Let er daarom a.u.b. op dat uw kind op tijd op school is! Het is niet leuk voor hen om door een onbekende naar de klas begeleid te worden, en voor de leerkrachten is het zeer vervelend om reeds opgestarte lessen te moeten onderbreken!

Kinderen van de lagere school melden zich aan op het secretariaat wanneer zij te laat zijn.

 

  • De ouderraad wil iedereen bedanken voor al het textiel dat afgezet is geweest. Ditmaal hadden we 0,81 ton textiel, de opbrengst gaat naar de talentklassen van het 5de

 

Agenda

Dinsdag 2 februari:

  • Zwemmen voor klassen 2C, 1A, 1C en 4B
  • Medisch onderzoek 1ste kleuterklas

Woensdag 3 februari: zwemmen voor klassen 2A en 2B

Donderdag 4 februari: zwemmen voor klassen 6C, 5D, 5C en 4A

 

Wij wensen u allen een aangename werkweek toe.

Hou het gezond.

Tot volgende nieuwsbrief op maandag 8 februari 2021.

Directie en personeel van het Sint-Pietersinstituut.